Η περίεργη φωτογραφία Μητσοτάκη με τον… fake Τραμπ και τα… πανηγύρια του κυβερνητικού εκπροσώπου! (εικόνες)

Τελικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του πόζαραν πράγματι στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον Αμερικανό πρόεδρο και τη Μελάνια;

Δείτε επίσης: Μπορεί να μην συναντήθηκαν, πάντως φωτογραφία έβγαλαν!

Αν πιστέψουμε αυτή τη φωτογραφία, ναι;

Κι αν μάλιστα πιστέψουμε την ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, μάλλον θα πρέπει να θεωρήσουμε και μια μεγάλη επιτυχία αυτή τη συνάντηση (;) και φωτογράφιση. Αφού, όπως λέει, μια φωτογραφία χίλιες λέξεις!

Μάλιστα η ανάρτηση είναι αφορμή για πολλούς ψηφοφόρους της ΝΔ να αναφερθούν, στα σχόλια, στο πόσο υπερήφανοι είναι πλέον που επιτέλους η χώρα απέκτησε άξια εκπροσώπηση, μετά τους… συριζομαδουραίους!

Όμως αν αναζητήσει κανείς στην διεθνή ειδησεογραφία (το Candiadoc το έπραξε) θα βρει ανάλογες φωτογραφίες με αρχηγούς ή εκπροσώπους κρατών. Ακόμα και μη επικεφαλής κυβερνήσεων ανάρτησαν τις δυο τελευταίες ημέρες μια ανάλογη φωτογράφιση με το ζεύγος Τραμπ. Λίγο περίεργο βέβαια ο “πλανητάρχης” να φωτογραφίζεται και με άλλους, πλην προέδρους και πρωθυπουργούς, αλλά ας είναι.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο Τράμπ και η σύζυγός του εμφανίζονται σε όλες τις φωτογραφίσεις, ακριβώς με την ίδια στάση, το ίδιο χαμόγελο, την ίδια έκφραση, ακόμα και την ίδια “ζάρα” στο παντελόνι του Αμερικανού προέδρου! Ακόμα και το “σμίξιμο” των δαχτύλων τους είναι με τον ίδιο τρόπο!

Ακόμα και στην ουρά να περίμεναν όλοι οι ηγέτες ή υπουργοί κρατών, δεν υπήρχε περίπτωση να είναι απαράλλαχτη η στάση του προεδρικού ζεύγους! Πολύ περισσότερο που από τις αναρτήσεις των ίδιων των ηγετών στα social media, φαίνεται ότι οι φωτογραφίες είναι με διαφορά πολλών ωρών.

Κι αφού δείτε τις εικόνες των τελευταίων δυο ημερών, δείτε στις συνέχεια άλλες ανάλογες φωτογραφίες από προηγούμενες χρονιές! Ο Τραμπ και η σύζυγός του ίδιοι και απαράλλαχτοι, σε χτένισμα, ύφος, χαμόγελο, κίνηση, εκτός απο τα ρούχα!

Βρε μπας και φωτογραφήθηκαν με τα ομοιώματά τους και Κυριάκος και Μαρέβα αλλά εμφανίζονται να έχουν ποζάρει με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ για να “σκάσουν” όσοι είπαν και έγραψαν ότι ο Τραμπ δεν είχε πέντε λεπτά να δει τον Κυριάκο;

Επίσης, κάνει εντύπωση το γεγονός ότι τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία στα social media. Λέτε να το άφηνε έτσι και μόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έκανε… τους “εχθρούς” να σκάσουνε;

Δείτε λοιπόν ανάλογες φωτογραφίες άλλων ηγετών και εκπροσώπων κρατών αυτές τις ημέρες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Με το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου

Με τον Ερντογάν και τη σύζυγό του

Με τον υπουργό Εξωτερικών του Νεπάλ

Με τον πρόεδρο της Αρμενίας

Με την πρωθυπουργό του Μπαγκλαντές και την κόρη της

Με τον πρόεδρο της Ουκρανίας (φωτογραφία που μάλιστα συζητήθηκε πολύ, με αφορμή την υπόθεση της παραπομπής Τραμπ)

Με την πρόεδρο της Γεωργίας

Δείτε επίσης ανάλογες φωτογραφίες πριν από ακριβώς ένα χρόνο, και πάλι με αφορμή τη ΓΣ του ΟΗΕ. Το “προεδρικό ζεύγος” αλλάζει μεν ρούχα, αλλά όλα τα άλλα μοιάζουν και είναι ίδια!

Με το προεδρικό ζεύγος του Κοσόβου

Επίσης το 2018 με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας

Με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας

Με την πρωθυπουργό των Μπαρμπάντος

Ακόμα πιο πριν, το 2017. Ο πρόεδρος της Αϊτής φωτογραφίζεται με το ζεύγος Τραμπ. Το ίδιο χαμόγελο, η ίδια στάση, ακόμα και τα δάχτυλα των χεριών!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η περίεργη φωτογραφία Μητσοτάκη με τον… fake Τραμπ και τα… πανηγύρια του κυβερνητικού εκπροσώπου! (εικόνες)”

  1. Ερηνη

    Δεν κατάλαβα αν την έρευνα την έκανε το candiadoc αλλά όποιος κι αν την έκανε ΜΠΡΑΒΟ Του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί