«Βόμβα» πάνω απ’ τα κεφάλια μας στο κέντρο του Ηρακλείου: «Οι αρμόδιοι να κάνουν κάτι προτού θρηνήσουμε θύματα» (φωτό)

Με επιστολή του αναγνώστης του Candiadoc, καταγγέλει ότι ετοιμόρροπο κτίριο στο κέντρο του Ηρακλείου, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τους περαστικούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο ζήτημα, χωρίς όμως, δυστυχώς, να έχει γίνει κάτι από τους αρμόδιους μέχρι στιγμής.

Δείτε: Κίνδυνος από ετοιμόρροπο κτίριο στο κέντρο του Ηρακλείου: «Θα πέσει και θα σκοτώσει ανθρώπους» (Φωτο)

Αναλυτικά η επιστολή του αναγνώστη:

«Πάνω από τα κεφάλια μας μια βόμβα χωρίς κανείς από τους αρμόδιους φορείς να κάνει κάτι πριν πραγματικά θρηνήσουμε θύματα!!! Καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο περνούν εκατοντάδες περαστικοί και δεκάδες λεωφορεία με κατοίκους του Ηρακλείου άλλα και τα ανοιχτά λεωφορεία των τουριστών όπου αν συμβεί και καταρρεύσει το συγκεκριμένο κτίριο σίγουρα θα έχουμε θύματα!!!

Είναι αδιανόητο σε μια σύγχρονη πόλη και σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους να υπάρχουν τέτοια ετοιμόρροπα κτίρια!!! Αναρωτιέμαι αν κανείς εισαγγελέας δεν έχει περάσει από το συγκεκριμένο σημείο, η αν κάποιος από τη δημοτική αρχή η ακόμα ακόμα και οι ιερείς του Αγίου Μηνά μιας και το συγκεκριμένο κτίριο είναι απέναντι από το μητροπολιτικό ναό του Ηρακλείου!!! Όταν αυτό καταρρεύσει τότε όλοι θα τρέξουν άλλα θα είναι αργά!! Όσοι ενδιαφερομαστε για την πόλη νομίζω οτι πρέπει να κάνουμε κάτι!!!»

Παρακάτω, φωτογραφίες του αναγνώστη από το σημείο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί