Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ που δεν τίμησε τον Παύλο Φύσσα

«Συμμορφούμενος με την παράταξή μου, προσέβαλα τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από συγκαιρινούς ναζί. Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη στην οικογένειά του και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται άνθρωπος».

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ένας από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της ΝΔ στο Ίλιον, στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσε η επιλογή της παράταξής του να μην τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Δείτε: Δημοτική παράταξη της ΝΔ αρνήθηκε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για τον δολοφονημένο Παύλο Φύσσα (Βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Μουζακίτης υπέβαλλε την παραίτησή του υποστηρίζοντας ότι «η ευθύνη δεν αφορά μόνο τις πράξεις μας αλλά και τις παραλείψεις μας. Με το να μη σηκωθώ στο δημοτικό συμβούλιο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, συμμορφούμενος με την παράταξή μου, προσέβαλα τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από συγκαιρινούς ναζί».

«Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη στην οικογένειά του και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται άνθρωπος. Σε ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας παραιτούμαι από το δημοτικό συμβούλιο», καταλήγει η επιστολή παραίτησης του Κωνσταντίνου Μουζακίτη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έκανε τον γύρο του διαδικτύου βίντεο στο οποίο οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ όχι μόνο αρνούνται να σηκωθούν από τις θέσεις τους όταν οι συνάδελφοί τους τηρούσαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, αλλά κάποιοι άρχισαν να κάνουν σχόλια όπως «τον κλάψαμε τον νεκρό, φτάνει» και «έχουμε να τιμήσουμε πολύ περισσότερους ήρωες και δεν το έχουμε κάνει».

Κουτί Πανδώρας


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί