Βανδάλισαν τις εντυπωσιακές φιγούρες στον Κούλε (Φωτο)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι άγνωστοι βανδάλισαν τις εντυπωσιακές φιγούρες στον Κούλε που φωτίζονται τη νύχτα.

Δείτε: Μετά τις τοιχογραφίες, εντυπωσιακές φιγούρες στον Κούλε που φωτίζονται τη νύχτα! (φωτο)

Σύμφωνα με τον ΟΛΗ, αποκόλλησαν κομμάτι της μεταλλικής κατασκευής.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ως διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου εκφράζουμε τη λύπη μας διαπιστώνοντας ότι εχθές Τρίτη 24/9/2019 αργά το απόγευμα, άγνωστοι αποκόλλησαν κομμάτι της μεταλλικής κατασκευής που τοποθετήθηκε πρόσφατα στο βόρειο λιμενοβραχίονα. Η εν λόγω μεταλλική κατασκευή φιλοτεχνήθηκε από τον αρχιτέκτονα – εικαστικό κο Βασίλη Βασιλειάδη ενώ η δημιουργία και η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένους τεχνίτες, με έξοδα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος ενός συνολικού καλλιτεχνικού project για το οποίο καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί. 

Όσο για το σημείο στο οποίο επιλέξαμε να τοποθετήσουμε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των καλλιτεχνών που συμμετείχαν αυτό δεν επελέγη τυχαία, καθώς εκατοντάδες επισκέπτες και κάτοικοι της πόλης επισκέπτονται καθημερινά το λιμενοβραχίονα που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σημεία περιπάτου των Ηρακλειωτών και όχι μόνο. 

Άμεσα σκοπεύουμε να αποκαταστήσουμε τη φθορά που έχει γίνει αλλά δυστυχώς δεν έχουμε δυνατότητα να αποκαταστήσουμε τα κοινωνικά φαινόμενα έλλειψης σεβασμού και παιδείας. Ελπίζουμε ότι δεν θα παρουσιαστούν ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί