Ο “αντιστασιακός”, επί ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος του ΕΚΗ, σήμερα κάάάθεται, γιατί είναι Τρίτη

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, εκείνος ντε που έκανε “αντίσταση” επί ΣΥΡΙΖΑ με όλους του “μενουμευρωπαίους”, εκείνος που αναρτούσε στη σελίδα του στο facebook όλα τα fake του Πρώτου Θέματος, εκείνος που είχε οργανώσει συγκέντρωση από την… καφετέρια συνεργάτη του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννη, μαζί με 15 συνεργάτες του, κατά της επίσκεψης του τότε υπουργού Γ. Κατρούγκαλου στον οποίο αρνήθηκε να δώσει… χειραψία και το έκανε “αντιστασιακό του εύσημο”, ο ίδιος τώρα δεν πήρε χαμπάρι ότι σήμερα οργανώνεται πανελλαδική απεργία…

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Στέλιος Βοργιάς, συνεργάτης του επίσης “αντιστασιακού” επί ΣΥΡΙΖΑ (ούτε πριν ούτε μετά) Παναγόπουλου της ΓΣΕΕ, σήμερα σφυρίζει αδιάφορα.

Δεν πήρε χαμπάρι ούτε αντεργατικές τροπολογίες, ούτε κίνδυνο για τα εργασιακά, ούτε άλλη πρωτοβουλία της κυβέρνησης Μητσοτάκη… Είναι ο ίδιος που με μια επιστολή πριν 2-3 χρόνια, αφού αυτοαναγορευόταν σε “επαναστάτη κατά του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ”, στον οποίο χρέωνε ό,τι είχε και δεν είχε συμβεί στη χώρα, σα να κυβερνούσε πάντα αυτός και ουδέποτε πχ, το ΠΑΣΟΚ (το κόμμα του) ή η ΝΔ, με γνωστά στελέχη της οποίας συνεργαζόταν από το 2015 για τις “επιλεκτικές εξεγέρσεις του”. Είναι εκείνος που δήλωνε ότι είναι τιμή του και καμάρι του να είναι πλάι σε αγρότες που εμφανίζονταν κατά καιρούς “εμπροσθοφυλακή” και καταγγέλλονταν ως χρυσαυγίτες…

Σήμερα για τον πράσινο, και συνεργαζόμενο με τα στελέχη της ΝΔ, πρόεδρο του ΕΚΗ είναι απλά Τρίτη… Και, κατά τη γνωστή φράση του Φωτόπουλου, μετά την “αντίσταση 4,5 χρόνων, πλέον κάάάθεται….

Candiot

Δείτε

Δείξε μου τους “αντιμνημονιακούς” φίλους σου και “χώστα αυθόρμητα”, πρόεδρε… (φωτογραφία)

Πώς ο πράσινος πρόεδρος του ΕΚΗ “επαναστάτησε” κατά του ΣΥΡΙΖΑ (αφού πρώτα συμμάχησε με τους “Μένουμε Ευρώπη” και ένα μικρό κόμμα που του βγήκε… ρατσιστικό)!

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια: Ιδού οι προβοκάτσιες που μέσα σε λίγες μέρες έστησε ο πράσινος πρόεδρος του ΕΚΗ, για…”αντίσταση”!

Είναι ο ξεπεσμένος συνδικαλισμός του «αναβαθμισμένου» στο ΕΚΗ, ηλίθιε…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί