Αλ. Χαρίτσης: Να ζητήσει συγγνώμη για την τυμβωρυχία στο Μάτι ο Μητσοτάκης

«Συστήνουμε στον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει εκτός της χώρας! Φαίνεται ότι μόνο εκεί μπορεί να αφήσει πίσω του το προσωπείο του λαϊκισμού και του ψεύδους, που καλλιέργησε όλο το προηγούμενο διάστημα, και να αποκαταστήσει τη σχέση του με την πραγματικότητα», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην «κωλοτούμπα» του Κυρ. Μητσοτάκη που από το βήμα του ΟΗΕ απέδωσε την πυρκαγιά στο Μάτι στην κλιματική αλλαγή – παρ’όλα όσα έλεγε τον καιρό της τραγωδίας αλλά και προεκλογικά.

Δείτε επίσης: Ο Κ. Μητσοτάκης ομολόγησε την τυμβωρυχία του για το Μάτι! (βίντεο)

«Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σήμερα μια ακόμη θεαματικότερη -μάλιστα- “κωλοτούμπα”, από το βήμα της Συνόδου του ΟΗΕ! Αναφερόμενος στην πυρκαγιά στο Μάτι, μίλησε για “ακραία καιρικά φαινόμενα” και για την κλιματική αλλαγή», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με δήλωσή του και επισημαίνει:

«Συστήνουμε στον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει εκτός της χώρας! Φαίνεται ότι μόνο εκεί μπορεί να αφήσει πίσω του το προσωπείο του λαϊκισμού και του ψεύδους, που καλλιέργησε όλο το προηγούμενο διάστημα, και να αποκαταστήσει τη σχέση του με την πραγματικότητα.

Ταυτόχρονα, όμως, απαιτούμε από τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει συγνώμη. Το οφείλει πρωτίστως στη μνήμη των νεκρών της πυρκαγιάς στο Μάτι, πάνω στους οποίους τυμβωρύχησε χωρίς αιδώ προκειμένου για μικροκομματικά οφέλη».


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί