Πολάκης για τη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ: Κικίλιας και Κοντοζαμάνης θα έχουν την πλήρη ευθύνη αν τη γλιτώσουν τα λαμόγια!

Καυστικός ο Παύλος Πολάκης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετικά με την πολύκροτη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του documentonews.gr, το οποίο και αναδημοσιεύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ορατός είναι ο κίνδυνος να… τιναχτεί η δίκη στον αέρα (όσον αφορά το σκέλος των κατηγοριών για απάτη) για δικονομικούς λόγους που προτάσσει με νύχια και με δόντια η υπεράσπιση του άλλοτε «ισόβιου» διευθυντή του Κέντρου, Θεόδωρου Παπαδημήτριου.

Ο Παύλος Πολάκης καυτηριάζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ελπίζει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν θα παρέμβει για να μην παρθεί απόφαση να μην συνεχιστεί η δίκη. Αλλιώς –σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- «ο κύριος Κικιλιας και ο κύριος Κοντοζαμανης θα έχουν την ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ που θα τη γλυτώσουν τα λαμόγια!»

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης γράφει:

«ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!

Για αυτη την υπόθεση (όταν ο Άρειος πάγος αποφάσισε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ να παραπεμφθεί στο δικαστήριο) διώξαμε πριν τρία χρονια τον ισόβιο διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ και διαχρονικό διακινητή του μαύρου χρήματος Θεοδωρο Παπαδημητριου!

Η δίκη αργοσερνεται ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,η εισαγγελική πρόταση ειναι κόλαφος για τους κατηγορούμενους!!! ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!!!!

Δηλαδή χρειάζεται μια απόφαση του Δς του ΕΟΔΥ (πρώην Κεελπνο ) ως έχων έννομο συμφέρον που να λέει πως συμφωνεί να συνεχιστεί η δίκη .ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ :ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!! Αλλιως ο κύριος Κικιλιας και ο κύριος Κοντοζαμανης θα έχουν την ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ που θα τη γλυτώσουν τα λαμόγια!!!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί