Ο Babis, μετά την τρύπα στο νερό, παρουσιάζει εαυτόν θύμα… “σπέκουλας”

Σε μία προσπάθεια να… ανασκευάσει, μετά τις έντονες αντιδράσεις, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «πολιτική σπέκουλα» και υποστήριξε πως ήθελε να αναδείξει το θέμα της… σπατάλης.

Στη Βουλή είχε πει επί λέξει: «Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Στη συνέχεια, μέσω του ΑΝΤ1, θέλησε να… εξηγήσει: «υπάρχει πενία στην αντιπολίτευση και στα επιχειρήματα που αναζητούν. Είπα αυτό που δείξατε (σ.σ στο βίντεο), σε ένα περιβάλλον συζήτησης πολύ ενδιαφέρον. Είναι κακό να παίρνουμε ένα κομματάκι συζήτησης και να νομίζουμε ότι με αυτό μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι».

Εν συνεχεία, είπε πως δεν τίθεται θέμα αύξησης της τιμής του νερού: «Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει θέμα αύξησης των τιμών της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ και των περισσότερων οργανισμών που χειρίζονται το νερό. Υπάρχει όμως τεράστιο θέμα σπατάλης».

Και πώς εξήγησε την… περιβόητη ατάκα του; Ως εξής: «”Όταν δεν υπάρχει καλή ποιότητα νερού, όταν οι δήμοι δεν φροντίζουν ώστε οι δημότες να είναι ενημερωμένοι, να προσέχουν να μην σπαταλούν και αφήνουν να τρέχει το νερό ή να το χρησιμοποιούμε για χρήσεις μέρα μεσημέρι, εκεί υπάρχει ένα θέμα τιμολόγησης, η τιμή σ’ αυτές και μόνο τις περιπτώσεις πρέπει να λειτουργήσει ως φόβητρο».

Μάλλον έκανε μία τρύπα στο… νερό. Ωστόσο, τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο Babis, μετά την τρύπα στο νερό, παρουσιάζει εαυτόν θύμα… “σπέκουλας””

  1. Anti-logos

    Ποια “συμπεράσματα”(!)…. Έλεος…… πως μπορεί να ασχοληθεί κανείς με δαύτους χωρίς να βρωμίσει πατόκορφα…..

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί