Η ΝΔ σχεδιάζει διόδια στον ΒΟΑΚ, δια στόματος Ντόρας

Διόδια και στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, ετοιμάζεται να στήσει η ΝΔ, όπως παραδέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Καλογερή, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την άποψη πως ο ΒΟΑΚ δεν μπορεί να γίνει χωρίς διόδια. Όχι πως πέφτουμε από τα σύννεφα, ούτε πως το είπε πρώτη φορά δηλαδή…

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε χαρακτηριστικά: «εγώ έχω πει από την αρχή, από την προεκλογική περίοδο, και θα το θυμάστε όλοι σας, ότι ένα τέτοιο έργο δεν μπορεί να γίνει χωρίς διόδια. Γιατί θέλουμε το έργο να γίνει. ‘Αρα, το να υπάρξει η θέση, η οποία κατά την άποψή μου είναι ακραία λαϊκίστικη, ότι ένα τέτοιο έργο, αυτού του μεγέθους, μπορεί να υπάρξει χωρίς διόδια, είναι μία ουτοπία».

Ακόμα, υποστήριξε: «συζητήσαμε με τον αντιπεριφερειάρχη ορισμένες ιδέες για το τι θα μπορεί να γίνει για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν καθημερινά αυτό τον δρόμο και πώς θα δοθούν λύσεις ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες αυτών των ανθρώπων. Θα συζητηθεί και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μπορέσουν να διευκολυνθούν κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτόν καθημερινά ή πολλές φορές την ημέρα. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Αλλά επί της αρχής ο ΒΟΑΚ θα έχει διόδια, διότι αν μπούμε σε άλλη λογική τα δισέγγονά μας δεν θα έχουν δρόμο για να μπορούν να πάνε με ασφάλεια από τα Χανιά στο Ηράκλειο ή στον ‘Αγιο Νικόλαο».

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Η ΝΔ σχεδιάζει διόδια στον ΒΟΑΚ, δια στόματος Ντόρας”

  1. Ερηνη

    Τα διόδια κυρατσα μου είναι πληρωμένα και με το παραπάνω με αίμα νέων ανθρώπων και με την αδηφαγία σας σχεδόν μισό αιώνα τώρα. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ…

  2. CitizenMitsos

    Η έλλειψη διοδίων τους χάλαγε από τον σχεδιασμό του Σπίρτζη για τον ΒΟΑΚ. Το δείγμα Γούβες – Χερσόνησος που τέλειωσε η προηγούμενη κυβέρνηση έδειξε τι ωραία δουλειά μπορεί να γίνεται όταν δεν πέφτει φαγοπότι. Όσο έχουμε κυβέρνηση Κυριάκου ξεχνάμε βελτίωση ΒΟΑΚ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί