Συγκινεί ο σκύλος – ήρωας που θυσιάστηκε για να σώσει τους ιδιοκτήτες του από φωτιά (Βίντεο)

Κατάφερε να ξυπνήσει τους ιδιοκτήτες του που κοιμούνταν, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους – Όλη η οικογένεια κατάφερε να σωθεί, εκτός από τον ίδιο που έμεινε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι και έχασε τη ζωή του

Η οικογένεια Butler κοιμόταν ήρεμη, όταν ξαφνικά στο σπίτι τους στη Φλόριντα ξέσπασε φωτιά.

Ο συναγερμός της πυρκαγιάς χτύπησε μόνο μερικές φορές και αμέσως μετά έκλεισε, προτού η οικογένεια, που κοιμόταν στο πάνω μέρος του σπιτιού, να τον ακούσει και να ξυπνήσει.

Ο μόνος που κατάλαβε τι συνέβαινε ήταν ο Zippy, ένας σκύλος ράτσας Jack Russell Terrier, που συνειδητοποίησε γρήγορα τον κίνδυνο της κατάστασης και – για καλή τύχη των ιδιοκτητών – ξεκίνησε να τρέχει μέσα στο σπίτι και να γαβγίζει πολύ δυνατά.

Ο σκύλος-ήρωας έτρεξε μέσα από τις φλόγες και κατόρθωσε να ξυπνήσει τα μέλη της οικογένειας. Οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να γλιτώσουν την πύρινη κόλαση και να φύγουν από το σπίτι εγκαίρως και με ασφάλεια.

Ωστόσο, όταν όλα τα μέλη της οικογένειας βγήκαν έξω, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο Leroy Butler, συνειδητοποίησε ότι ο Zippy δεν ήταν μαζί τους και είχε παγιδευτεί στο φλεγόμενο σπίτι.

Προσπάθησε να πάει πίσω για να πάρει τον Zippy, αλλά το σπίτι ήταν ήδη γεμάτο φλόγες και δεν μπορούσε να μπει. Ο Leroy περίμενε τους πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά και όταν κατάφερε να μπει στο σπίτι αντίκρισε τον Zippy νεκρό, που είχε πνιγεί από τους καπνούς.

“Το πάτωμα στο καθιστικό καιγόταν ολόκληρο, οπότε ο Zippy δεν είχε από πουθενά να ξεφύγει”, δήλωσε ο Butler σε συνέντευξή του στο Fox News. “Ήταν ένα μικρό σκυλί. Δεν υπήρχε πουθενά διέξοδος για να φύγει.”

Οι πυροσβέστες είπαν ότι η φωτιά ξεκίνησε από τη σοφίτα του σπιτιού και προς το παρόν δεν είναι σαφής η αιτία της.

“Ο Zippy ήταν απλώς ένα μικρό Jack Russell Terrier, ένα μικρό ασπρόμαυρο σκυλί που υιοθετήσαμε πριν από 3-4 χρόνια και ήταν το κατοικίδιό μας. Μας βοηθούσε πάρα πολύ και θα μας λείψει πραγματικά”, δήλωσε ο Butler σε συνέντευξή του στο Bay News 9. 

“Ήταν σαν να έκανε τη δουλειά του. Τον διασώσαμε στο παρελθόν και υποθέτω ότι μας επέστρεψε αυτή την πράξη “, πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης. 

news247.gr με πληροφορίες από Boredpanda.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί