Με προβλήματα ξεκίνησε η χρονιά στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας

Την τραγική κατάσταση με την οποία ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Δείτε αναλυτικά, τί αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και απογοήτευσή του για την κατάσταση στην οποία ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο σχολείο μας.

Οι περισσότερες θέσεις εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ελληνόφωνου τμήματος και όλες του Αγγλόφωνου τμήματος παραμένουν ακάλυπτες, με αποτέλεσμα το πρώτο να υπολειτουργεί και το δεύτερο να μην λειτουργεί καθόλου.Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης να αποκαταστήσουν την λειτουργικότητα του σχολείου.

Το να βρίσκονται λύσεις μόνο υπό την απειλή της διαδικασίας αξιολόγησης δεν μας τιμά συνολικά. Πέρα από το ότι το ΣΕΠ δεν τυχαίνει της υποστήριξης που όφειλε να έχει το μόνο ευρωπαϊκό σχολείο στην χώρα μας, οι μαθητές του αξίζουν τουλάχιστον ίση μεταχείριση με αυτούς των υπολοίπων δημόσιων σχολείων.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί