30 συμμετοχές για το λογότυπο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), μετά από ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε γραφίστες και σχεδιαστές, θα επιλέξει το λογότυπό του. Η συμμετοχή στην πρόσκληση ήταν σημαντική και άγγιξε τις 30 συμμετοχές.

Η επιλογή του λογοτύπου του ΕΛΜΕΠΑ θα γίνει, σύμφωνα με την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, με τρόπο που θα δίνει δικαίωμα ψήφου στους πολίτες-φίλους του Ιδρύματος, στους φοιτητές του, στα μόνιμα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και σε ειδική επιτροπή προσωπικοτήτων που απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς του χώρου της γραφιστικής, του σχεδιασμού, της επικοινωνίας και της διάδρασης της εικόνας, της ιστορίας της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς και από έμπειρους γραφίστες της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 09:00-21:00 και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου από 09:00-20:30, θα γίνει έκθεση των υποψήφιων λογοτύπων στο περιστύλιο της Λότζια (Δημαρχείο Ηρακλείου, οδός 25ης Αυγούστου), όπου το κοινό θα μπορεί να έχει μια άμεση άποψη των λογοτύπων που πληρούσαν τα κριτήρια της πρόσκλησης και θα ενημερώνεται για τον τρόπο που μπορεί να λάβει μέρος και να καταθέσει την προτίμησή του.

Τέλος, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 11:30, οι Πρυτανικές Αρχές του ιδρύματος θα δώσουν συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη διαδικασία επιλογής του λογοτύπου του Πανεπιστήμιου στο χώρο της έκθεσης.

.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί