Το σύστημα Μητσοτάκη κόβει ακόμα και κριτές σε τηλεοπτικά σόου

«Με έδιωξαν από κριτή με αιτία, προφανώς, τα tweet υπέρ του Αλέξη Τσίπρα. Δουλεύω από 19 ετών σε μεγάλους εκδότες και τα πιστεύω μου δεν είναι προς πώληση», δήλωσε.

Με έδιωξαν από κριτή στο TheFinal4 του ANT1. Αιτία, προφανώς, τα tweet υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς, αναφέρει ο Νίκος Μωραϊτης σε ανάρτηση του στο facebook. Επισημαίνει δε πως “μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από φανατικά τρολ του διαδικτύου που ζητούσαν την απόλυσή μου”

Όπως αναφέρει ο Ν. Μωραϊτης «θα ήταν γελοίο να μιλήσω για «πολιτική δίωξη», όταν άνθρωποι έχουν φυλακιστεί και εξοριστεί για τις ιδέες τους» αλλά είναι προφανές για εκείνον ότι «οι λόγοι της αποπομπής είναι τα tweet μου και τα κείμενά μου υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα».

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός από “φανατικά τρολ” αναφέρθηκαν επίσης το Liberal, ο Χρ.Παπαχρήστος σε σημερινό του κείμενο στα Νέα που απαίτησε απαίτησε το κόψιμο του Νικου Μωραίτη από το talent show.

«Αγαπητοί φίλοι,
Πριν από λίγο μού ανακοινώθηκε προφορικά ότι με διώχνουν από μέλος της κριτικής επιτροπής του τάλεντ σόου TheFinal4 του ΑΝΤ1. Περιμένω γραπτή επιβεβαίωση.

Ενώ συζητούσαμε μήνες, ενώ ήρθαν μέχρι την Πάρο για να με πείσουν να δεχτώ, ενώ ανακοίνωσαν την κριτική επιτροπή και μας έβαλαν να κάνουμε γυρίσματα, σήμερα ξαφνικά έμαθαν ότι το format της εκπομπής επιτρέπει τρεις και όχι τέσσερις κριτές (επιχείρημα ανυπόστατο, αφού, όπως θα δείτε στο Wikipedia, σε άλλες χώρες οι κριτές είναι τρεις, σε άλλες τέσσερις).

Θα ήταν γελοίο να μιλήσω για «πολιτική δίωξη», όταν άνθρωποι έχουν φυλακιστεί και εξοριστεί για τις ιδέες τους.

Προφανώς όμως οι λόγοι της αποπομπής είναι τα tweet μου και τα κείμενά μου υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα – κείμενα που, μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από φανατικά τρολ του διαδικτύου που ζητούσαν την απόλυσή μου.

Τα επιχειρήματά τους φαίνεται να υιοθετεί ο ANT1 με την αποπομπή μου.

Δουλεύω από 19 ετών σε μεγάλους εκδότες – επιχειρηματίες στο κομμάτι της μουσικής, όπως θα γινόταν και στο σόου αυτό. Αμείβουν και παίρνουν την εργασία μου ως προς τη μουσική.

Τα πιστεύω μου δεν είναι προς πώληση».

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί