Ηράκλειο: Περιπετειώδης καταδίωξη τη νύχτα για άνδρα που θεωρείται ύποπτος εμπρησμών

Ένας 73χρονος άνδρας, τον οποίο η Πυροσβεστική θεωρεί υπεύθυνο για εμπρησμούς, συνέλαβαν τη νύχτα οι άνδρες της ΕΛΑΣ, καθώς ο ίδιος παραδόθηκε μετά από περιπετειώδη επιχείρηση! Ο άνδρας θεωρήθηκε υπεύθυνος για δυο μέτωπα φωτιάς που ξέσπασαν χθες βράδυ στο Τσιφούτ Καστέλι του δήμου Γόρτυνας. Οι φωτιές αντιμετωπίστηκαν από 15 πυροσβέστες, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά στη συνέχεια ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του υπόπτου για τις πυρκαγιές.

Δείτε: Ηράκλειο: Μέσα σε λίγη ώρα ξέσπασαν δύο μέτωπα φωτιάς – Οι αρχές αναζητούν τον εμπρηστή

Ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή και όταν του ζητήθηκε να παραδοθεί, εκείνος πήρε το όχημά του και προσπάθησε να διαφύγει. Στην πορεία του παρέσυρε μάλιστα ένα αγροτικό όχημα και ένα πυροσβεστικό!

Στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει, καθώς γνωρίζει καλά την περιοχή και ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση στην οποία την Πυροσβεστική βοήθησε και η Αστυνομία.

Τελικά ο άνδρας, που είναι γνωστός στις αρχές, παραδόθηκε αργά το βράδυ στην αστυνομία και συνελήφθη, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ο δράστης. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί