Η ΝΔ τους βολεύει όλους!- Ο Πρετεντέρης για πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας zougla.gr ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης αναλαμβάνει πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής.

Ως γνωστό εργάστηκε μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Τα Νέα και Το Βήμα της Κυριακής, (πρώην ΔΟΛ και νυν Μαρινάκης), αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ετσι εξηγούνται και οι αλλεπάλληλες επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του, στην καθημερινή αρθρογραφία του…

H ανταμοιβή δεν άργησε

Τι λέει το Υπουργείο

Το υπουργείο Πολιτισμού με μια λητή ανακοίνωση αναφέρει: «Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν στη συγκρότηση διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΠΟΑ, επισημαίνεται ότι τα Δ.Σ. ανακοινώνονται από το υπουργείο. Κάθε άλλη πληροφόρηση στερείται εγκυρότητας», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πρόεδρος του διοικητικού συμβούλιο στο Μέγαρο Μουσικής είναι ο Νίκος Θεοχαράκης, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του Γιάνη Βαρουφάκη και στη συνέχεια του Γιάννη Δραγασάκη.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

2 Άποψη για τα “Η ΝΔ τους βολεύει όλους!- Ο Πρετεντέρης για πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής!”

  1. AvatarAnti-logos

    Αχαχαχα…… Ο κοντολέων με …”πτυχίο” …μουσικής, στην ΚΥΠ και ο πρετεντε με πτυχίο ντουντούκας-λασπολόγου στις …”τέχνες”. Λες και δεν ξέρουμε την “τέχνη” του, τόσα χρόνια.

  2. AvatarCitizenMitsos

    Ο σπουδαίος Βασίλης Ραφαηλίδης είχε γράψει κάποτε: “ο Ι. Κ. Πρετεντέρης έχει μια απίθανη προσαρμοστικότητα. Προσαρμόζεται ακόμα και μέσα στα σκατά”.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί