Ε. Τουλουπάκη: Συνεχίζουμε την έρευνα για τη Novartis, απτόητοι στην υπηρεσία της αλήθειας

«Η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται» τονίζει μεταξύ άλλων, η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στον απόηχο των διαρροών για την κατάθεση του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή σχετικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Σε δήλωσή της η κ. Τουλουπάκη σημειώνει τα εξής:

«Σεβόμενη τη μυστικότητα της ανάκρισης της τρέχουσας έρευνας, που προφανώς κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ότι έχω να πω θα το καταθέσω στα αρμόδια όργανα.

Το μόνο που έχω να σχολιάσω σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται.

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την έρευνα μας, απτόητοι στην υπηρεσία της αλήθειας. Ας συνεχίσει και ο καταγγέλλων το δικό του».

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την κατάθεσή του σήμερα ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, ο κ. Αγγελής μίλησε για πιέσεις στην εισαγγελία Διαφθοράς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κουμάντο δεν έκαναν οι Εισαγγελείς αλλά ο «Ρασπούτιν», τον οποίο όμως δεν κατονόμασε.

Φέρεται, πάντως, να υποστήριξε πως η κ. Τουλουπάκη γνωρίζει ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» και να κατέθεσε ότι «η συμπεριφορά της κυρίας Τουλουπάκη έδειχνε ότι υπήρχε άτομο του οποίου ακολουθούσε τις εντολές, που ήταν ισχυρότερος από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και από μένα τον ίδιο».

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Αγγελής είπε ότι συμφωνήθηκε να απομακρυνθεί η Ελένη Τουλουπάκη για να σταματήσει η επιρροή που είχε πάνω της ο «Ρασπούτιν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί