Η αναπληρώτρια Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου για την έναρξη της χρονιάς

Χαιρετισμός για το νέο σχολικό έτος 2019-2020 από την Αναπληρώτρια

Διευθύντρια της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019-2020 θα ήθελα να εκφράσω προς όλους, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και έμπνευση.

Κάθε Σεπτέμβριος σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης. Η γνώση είναι δύναμη και η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον. Κοινός στόχος όλων μας είναι να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ποιοτικό, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ακόμη μια φορά, έτσι ώστε από κοινού όλοι μαζί να συμβάλουμε στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η επιτυχία των προσπαθειών μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συναίνεση και τη στενή συνεργασία όλων μας.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί

Είμαι βέβαιη ότι για άλλη μια σχολική χρονιά θα ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας, θα επιτελέσετε με ευσυνειδησία το εκπαιδευτικό σας έργο και θα αποτελέσετε με το παράδειγμα σας πηγή έμπνευσης για τα παιδιά. Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι με σύμπνοια απόψεων, εργατικότητα και υπομονή θα συμβάλλουμε καθοριστικά στην πρόοδο των μαθητών.

Αγαπητοί μαθητές/τριες

Αρχίστε τη νέα σας σχολική χρονιά με χαρά και αισιοδοξία, οπλισμένοι με ζήλο και επιμονή στον ωραίο αγώνα της μόρφωσής σας για να αποκομίσετε στο τέλος της χρονιάς τους πλούσιους καρπούς του μόχθου σας. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φοίτησή σας στο σχολείο, ώστε να αποκτήσετε όλα εκείνα τα εφόδια που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατακτήσετε τους στόχους σας και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της εποχής μας.

Τέλος, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή, εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των σχολείων μας. Αυτονόητα, τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου, θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στη διαμόρφωση ενός αποδοτικότερου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που θα έχει στο κέντρο του το μαθητή και τις ανάγκες του.

Καλή δύναμη σε όλους για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Δ/νσης

Δ/θμιας Εκπαίδευσης

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί