Τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο: Δικυκλιστής έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα στον δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών κοντά στην εκκλησία του Εσταυρωμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με σφοδρότητα με διερχόμενο ΙΧ, που είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός του δικύκλου να εκτοξευτεί από το όχημα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς και η Πυροσβεστική, προκειμένου να καθαριστεί το οδόστρωμα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες επιβάτες του αυτοκινήτου στο νοσοκομείο.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο: Δικυκλιστής έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ”

  1. αγανακτισμενος οδηγος

    Και επισης μηπως καποια στιγμη η αστυνομια να αρχισει λιγο να κανει τη δουλεια της;Οταν η πρωτη αιτια θανατου στη κρητη ειναι τα τροχαια ατυχηματα θα επρεπε να ειναι καθημερινα και να κυνηγαει ολους αυτους τους οδηγους που αντιμετωπιζουμε η υπολοιποι καθημερινα με κινδυνο τη ζωη μας.Εχει συμβει αρκετες φορες μπροστα μου να υπαρχει αστυνομικος, να γινεται απο αλλο οδηγο μια παραβαση και να μην κανουν τιποτα.
    Το καλοκαιρι στο δρομο ηρακλειου μοιρων,ενω περνουσα μπροστα απο μπλοκο της αστυνομιας μας εκανε ενα οχημα επαγγελματικο τριπλη προσπεραση πανω σε διπλη λωριδα λιγο πριν απο στροφη. Προσπερασε τον πισω μου εμενα και το λεωφορειο μπροστα μου και η αστυνομια δεν αντεδρασε.
    Ηταν τοσο εμφανης η βλακεια που εκανε που το καταλαβε και ο ιδιος ο οδηγος γιατι τον ειχα σε ολη την διαδρομη μπροστα μου απο εκει και περα και πηγαινε σα κυριος! Αλλα αστυνομια αφαντη!!!

  2. αγανακτισμενος οδηγος

    Μηπως θα ηταν καλυτερο για την κοινωνια μας να κανατε καλυτερα ρεπορταζ για τις αιτιες προκλησης του ατυχηματος ωστε οι αναγνωστες να καταλαβανουν τις συνθηκες που συνεβει, με σκοπο καποια στιγμη αυτη η κοινωνια να καταλαβει οτι μικρα λαθη η και μεγαλυτερα που βλεπουμε καθημερινα να γινονται απο ασυνειδητους οδηγους, μπορουν να αποβουν μοιραια.
    Οταν δεν υπαρχουν λεπτομερειες για το ατυχημα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα που τον βολευουν και δεν μπαινει στη διαδικασια να διορθωθει.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί