Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Κ. Μητσοτάκης

Από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ξεκίνησε την περιοδεία του στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τ. Τζήκα, τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου, βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ.

Στο περίπτερο του υπουργείου τον Κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκαν ο αρμόδιος υπουργός Ν. Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ενώ ο πρωθυπουργός παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

EUROKINISSI

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για τη μεγάλη προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε τη συμβολή του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά.

Στο περίπτερο της ομάδας του ΗρακλήEUROKINISSI

Με τη διοίκηση της ΔΕΘ

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη διοίκηση και εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO.

Έξω από τα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Τ. Τζήκας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, ενώ τον περίμενε και ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Στη συνάντηση που ακολούθησε συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδ. Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου.

EUROKINISSI

«Στόχος μας είναι να γίνει η ΔΕΘ μια από τις καλύτερες εκθέσεις στον κόσμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στη Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι υπάρχουν 170 στρέμματα μέσα στην καρδιά της πόλης τα οποία, μέσα από ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης στην κατεύθυνση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και της διαμόρφωσης χώρων πρασίνου, θα αποτελούν ολοένα και περισσότερο σημείο αναφοράς για την κοινωνική, επιχειρηματική και αθλητική ζωή της πόλης.

Το δώρο του Κ. Ζέρβα

Νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης με τον νέο δήμαρχο, στον οποίο εξέφρασε την πλήρη στήριξή του. 

Ο Κ. Ζέρβας ενημέρωσε τον Κ. Μητσοτάκη για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, ενώ από την πλευρά του ο πρωθυπουργός σημείωσε πως είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι τόσο εκείνος όσο και ο νέος δήμαρχος έχουν την ίδια φιλοσοφία για το πώς θα πρέπει να ασκείται η διοίκηση.

Ο πρωθυπουργός και ο κ. Ζέρβας συμφώνησαν να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους.

EUROKINISSI

Ο κ. Ζέρβας χάρισε στον κ. Μητσοτάκη μια γραβάτα που φέρει το λογότυπο του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Είναι πολύ όμορφη και επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο, είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ», ήταν το δηκτικό σχόλιο του πρωθυπουργού με αποδέκτη τον Αλ. Τσίπρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί