Ν. Παππάς: Δεν ακούω πλέον την ΝΔ να χαρακτηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών ζημιογόνα για τα εθνικά μας συμφέροντα

«Προτιμητέες η μείωση προκαταβολής φόρου και η κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης από τις ελεύθερες απολύσεις και την αύξηση του κόστους ενέργειας».

Ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, συμμετείχε σήμερα στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την τοποθέτησή του, τόνισε ότι «οι διαφορές μας με τη ΝΔ είναι θεμελιώδεις. Για εμάς, θεωρώ και για τους ανθρώπους της αγοράς, είναι προτιμότερες η μείωση της προκαταβολής φόρου στο 50% και η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα ως 20.000 ευρώ, φοροελαφρύνσεις που δρομολόγησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δύσκολα θα δούμε στον προϋπολογισμό του 2020 λόγω της εκ νέου αύξησης των στόχων των πρωτογενών πλεονασμάτων, από τις ελεύθερες απολύσεις και την αύξηση του κόστους ενέργειας, που ήταν από τις πρώτες αποφάσεις της ΝΔ».

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε πως «δεν ακούω πλέον κάποιο στέλεχος της ΝΔ να χαρακτηρίζει τη συμφωνία με τους βόρειους γείτονες μας ζημιογόνα για τα εθνικά μας συμφέροντα. Με την υλοποίησή της η Ελλάδα κατακτά ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια και δημιουργείται μια βάση ανάπτυξης δικτύων και υποδομών στην ευρύτερη περιοχή, που θα ενισχύσουν και την ελληνική επιχειρηματικότητα».

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί