“Της κακομοίρας” το Σάββατο στο Ηράκλειο

  Η θεατρική παράσταση “Της κακομοίρας” θα παρουσιαστεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 9 μμ στο Ανοικτό Θέατρο Πύλη Βηθλεέμ, στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ηράκλειο Καλοκαίρι 2019”                    
                                  
Ο Ζήκος είναι επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή και είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα, η οποία θέλοντας να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται, ενώ αγαπάει τον Κιτσάρα. Ο Παντελής αν και προχωρημένης ηλικίας θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, Λίτσα. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν πτοείται. Προχωρεί στους αρραβώνες, σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας και ερήμην της ίδιας. Ο Παντελής με τον πατέρα της Λίτσας αποφασίζουν να ανακοινώσουν στη Λίτσα την ημέρα των γενεθλίων της ότι ο Παντελής και εκείνη θα αρραβωνιαστούν. Η συνέχεια στη σκηνή ….

Κείμενο: Ντίνος  Κατσουρίδης

Διασκευή: θεατρική  ομάδα

Σκηνοθεσία:  Μανώλης  Ζερβάκης

Χορογραφία΅:  Καλλιόπη   Αντωνακάκη

Ήχος-μουσική   :  Γιώργος  Πεδιαδιτάκης

Τεχνική  επιμέλεια: Γιώργος  Πεδιαδιτάκης

Σκηνικά: Γεώργιος  Φραγκιαδάκης

Εικαστική επιμέλεια: Γιώργος  Πεδιαδιτάκης

Μακιγιάζ: Νικολέτα  Φραγκιαδάκη Ηθοποιοί: Καλαφατάκης Νικόλαος, Καλαφατάκης Στέλιος, Κοτζαδάκης Μανώλης, Κοτζαδάκης Νίκος, Κοτζαδάκης Γεώργιος, Λαγκαδίτη Χρύσα, Μηναδάκης Νικόλαος, Πολεμαρχάκη Ευγενία, Πολεμαρχάκη Τζέλα, Παπουτσάκη Ειρήνη, Τσερεβελάκη Αντωνία, Φραγκιαδάκης Γεώργιος, Φραγκιαδάκης Ζαχάρης 

Είσοδος: : 5€
Υπέρ του Πολιτιστικού-Πνευματικού Κέντρου (Παιδιά έως 12 ετών, δωρεάν)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί