«Ιστορίες ελληνικής τρέλας»

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, η Ομάδα Θεάτρου του Συλλόγου Γυναικών με επωνυμία «ΜΚΟ Γυναικών Ίριδα» θα παρουσιάσει την Θεατρική Παράσταση με τίτλο «Ιστορίες ελληνικής τρέλας» την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στη Πύλη Βηθλεέμ του Δ. Ηρακλείου και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στη Πλατεία Πεζών στις 9:00 μ.μ. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

Η Ομάδα Θεάτρου Ίριδα είναι μια νεοσύστατη ομάδα που δημιουργήθηκε το 2015 από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών «Ίριδα». Τα μέλη της ομάδας και ηθοποιοί  στο θεατρικό έργο, είναι γυναίκες που με μεγάλο ζήλο και αγάπη για το θέατρο συμβάλλουν στην ανάπτυξη δράσεων πολιτισμού.

Περιγραφή του έργου

Ένα κωμικοτραγικό ψυχογράφημα, της ελληνικής κοινωνίας. Σπονδυλωτές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων… ή μπορεί τελικά όχι και τόσο καθημερινών…Μια κοινωνία, που κρίνει, κατακρίνει,  μια κοινωνία  κενόδοξη, που δείχνει με το δάχτυλο. Άνθρωποι, που καταπιάνονται με τις ζωές των άλλων, αφήνοντας τη δική τους ζωή, να προσπερνά. Άνθρωποι, που είναι έτοιμοι, να «φαγωθούν» για ένα…κομμάτι κρέας, του διπλανού.

Σκηνοθεσία- επιμέλεια κειμένων και μουσικής: Σοφία Δερμιτζάκη

Υπεύθυνη Παραγωγής και Επικοινωνίας: Ρένια Δρόσου

Παίζουν οι:

Μαρία Βογιατζή

Ρένια Δρόσου

Μαρία Καψετάκη-Βασιλάκη

Δώρα Κορνηλάκη

Ειρήνη Χατζάκη-Κορνηλάκη

Μαρία Πετράκη

Χρυσή Πετσαλάκη

Κατερίνα Ταμπακάκη

Μαργέτα Ψυρρά

Σκηνικά – Κοστούμια: Ομάδα Θεάτρου Ίριδα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί