Όταν ο Σταύρος συνάντησε τον Κυριάκο, που ακύρωσε τις διαδικασίες του ΒΟΑΚ, απλά έκανε δημόσιες σχέσεις…

Η Νέα Δημοκρατία, αυτή που ουδέποτε έκανε το παραμικρό για τον ΒΟΑΚ, πέρα από το να δίνει υποσχέσεις στον αέρα όσο ήταν αντιπολίτευση, τώρα που έγινε κυβέρνηση ακύρωσε κάθε διαδικασία που είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πάγωσε διαγωνισμούς και μελέτες.

Δείτε: Πάμε σε αναβολή των διαγωνισμών για τον ΒΟΑΚ!

Τινάζουν στον αέρα τις διαδικασίες για τον ΒΟΑΚ!- Στις καλένδες και πάλι από τη ΝΔ το έργο!

Οι υποκριτές της ΝΔ: Τα ψεύτικα δάκρυα για τα θύματα στον ΒΟΑΚ, ενώ ακυρώνουν τους διαγωνισμούς

Υποδομές και επενδύσεις 7 δισ. € στην Κρήτη από την κυβέρνηση Τσίπρα- Η ΝΔ άρχισε το ξήλωμα από τον ΒΟΑΚ

Ο περιφερειάρχης Κρήτης – και με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, παρακαλώ- Σταύρος Αρναουτάκης, χθες είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον πρωθυπουργό, στο πλαίσιο της επαφής που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους περιφερειάρχες της χώρας και το χαιρετισμό που αντάλλαξε μαζί του. Αλλά φαίνεται ότι το πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων και των απολιτίκ “στρογγυλεμένων” κινήσεων, δεν του επέτρεψε να εκφράσει μια αντίρρηση, να πει μια κουβέντα, να θυμηθεί ό,τι έγινε για τον ΒΟΑΚ επί 5 χρόνια και τώρα ακυρώνεται…

Δεν ψέλλισε το παραμικρό, λοιπόν. Γιατί αν το έκανε, θα το μαθαίναμε με τα γνωστά… βαρύγδουπα ανακοινωθέντα του ίδιου του περιφερειάρχη.

Αντιθέτως, αυτό που έκανε ήταν ουσιαστικά να “στρώσει το χαλί” στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προαναγγέλλοντας ότι περιμένει δηλώσεις (προφανώς θετικές!!!) από τον πρωθυπουργό. Καθώς, όπως μας πληροφόρησε ο κ. Αρναουτάκης με το “ανακοινωθέν” από τη συνάντηση:

Ειδικότερα για το θέμα του ΒΟΑΚ που τέθηκε ως το κορυφαίο, ο κ Αρναουτάκης, ανέφερε στις δηλώσεις του, ότι,«αναμένονται ανακοινώσεις από τον κ. Πρωθυπουργό, και εκτιμώ ότι μπορεί και στην έκθεση Θεσσαλονίκης να ανακοινώσει κάποια θέματα. Ο Πρωθυπουργός, όπως εισπράξαμε στην συνάντηση θέλει την αποκέντρωση, χρειάζεται η Περιφερειακή Διακυβέρνηση, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, για να μην χρειάζεται συνεχώς να ερχόμαστε στην Αθήνα για ένα μικρό ή μεγάλο θέμα αναζητώντας λύσεις.»

Έτσι, πάντα αγιογραφίες, για τις δημόσιες σχέσεις.

Τα άλλα, τα καταστροφικά για τον ΒΟΑΚ. τα ξέχασε ο Σταύρος (ο στηριγμένος κι από τον ΣΥΡΙΖΑ…)

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί