Σε ποιες επιτροπές της Βουλής μετέχει ο βουλευτής Ηρακλείου, Γ. Λογιάδης

 Σε επιτροπές της βουλής συμμετέχει ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ 25, Γιώργος Λογιάδης και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την ανάδειξη των θεμάτων του νησιού.

 «Στόχος μας είναι η προβολή όλων των ζητημάτων αλλά και η συνεργασία με τους φορείς, του Ηρακλείου αλλά και του νησιού», δήλωσε ο κ. Λογιάδης που συμμετέχει στην Επιτροπή Περιφερειών, ως ο μοναδικός βουλευτής του ΜέΡΑ25, από την Περιφέρεια.

Στην πρώτη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης  3 Σεπτεμβρίου υπό την προεδρία της Προέδρου,  Ζωής(Ζέτας) Μακρή, με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Προγραμματισμός των εργασιών της Επιτροπής», ο κ. Λογιάδης τόνισε ότι πρέπει να τεθούν συγκεκριμένοι στόχοι έτσι ώστε τα  αποτέλεσματα της επιτροπής να είναι μετρήσιμα και να μην χαθούν όλοι σε ατέρμονες συζητήσεις.

Η τοποθέτηση του έχει ως εξής:

«Χαίρομαι που είμαι στην Επιτροπή, καλή εποικοδομητική συνεργασία σε όλους μας.  Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι οι πολίτες ζητούν άμεσα αποτελέσματα από όλους μας λόγω της κρίσεως των τελευταίων ετών. Ως οικονομολόγος και ως τουριστικός παράγων που είμαι, θα ήθελα να εξειδικεύσουμε και να βάλουμε στόχους μετρήσιμους όπως ειπώθηκε και προηγουμένως και όχι ατέλειωτες συζητήσεις ώστε να έχουμε μετρήσιμα τα αποτελέσματα. Στην Ελλάδα όλοι μας, ξέρουμε ό,τι ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας, είναι οι βασικοί παράγοντες της οικονομίας.

Για εμένα θα ήταν ευχής έργο στο τέλος της βουλευτικής θητείας μας, να πούμε, ότι επιμηκύναμε την τουριστική μας περίοδο, αυξήσαμε το τουριστικό μας εισόδημα και επίσης, αυξήσαμε την αγροτική μας παραγωγή.

Ο αγροτικός κόσμος, είναι η ραχοκοκαλιά τις οικονομίες μας και έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια, όπως και ο τουρισμός που περνάει δύσκολα.

Τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω ότι θα είμαι δίπλα σας, για να συμβάλλω στο έργο σας».

Ο κ. Λογιάδης συμμετέχει επίσης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Αυτή η επιτροπή εξετάζει ζητήματα που σχετίζονται με τα υπουργεία: Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης, και Τουρισμού.

Στην Επιτροπή Οικονομικών και στην Επιτροπή Εξωτερικών και συγκεκριμένα στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

«Είμαι στη διάθεση των φορέων αλλά και των πολιτών για την ανάδειξη θεμάτων που τους απασχολούν. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ηράκλειου, του Μέρα25.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί