Ηράκλειο: Σύλληψη δύο ατόμων για διακίνηση κοκαΐνης – Τους έπιασαν στο «νταραβέρι»

Συνελήφθησαν, σήμερα (04.09.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου 40χρονος ημεδαπός και 27χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σήμερα (04.09.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίσθηκε ο 40χρονος κατά το χρονικό διάστημα που προμήθευε τον 27χρονο με ποσότητα κοκαΐνης.

Ακολούθησε έρευνα στα δύο άτομα κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, και πέντε (5) κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί