Γιορτάζω στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να διοργανώσουν ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα πάρτι στον χώρο του! Το Μουσείο παραχωρεί μία αίθουσα για τέσσερεις ώρες και οργανώνει μία τρίωρη παιδική εκδήλωση με θεματικές που άπτονται των συλλογών της.

Παιδιά από 4 ετών και πάνω αναζητούν δεινόσαυρους ή παίρνουν μέρος σε ένα περίεργο κυνήγι θησαυρού ακούγοντας τη βουή της θάλασσας μέσα στη μεσογειακή φύση, το σκηνικό της εκδήλωσης. Οι αισθήσεις τους ενεργοποιούνται στον Ερευνότοπο, έναν από τους λίγους μουσειακούς χώρους στην Ελλάδα που είναι ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά, και η εμπειρία τους συμπληρώνεται με τη συμμετοχή τους στον Εγκέλαδο, τον προσομοιωτή σεισμού του Μουσείου. Παράλληλα οι ενήλικες απολαμβάνουν τον καφέ τους με θέα τη θάλασσα λίγο πριν ξεναγηθούν από το επιστημονικά κατηρτισμένο προσωπικό στις εκθέσεις του Μουσείου.

Η πρακτική «Γιορτάζω στο Μουσείο» αποδεικνύει έμπρακτα στους μικρούς, αλλά και μεγάλους, φίλους του μουσείου ότι η επιστήμη και ο πολιτισμός γίνονται αφορμές για μπόλικη διασκέδαση!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-15:00, στο 2810-393630

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί