Έκλεψε στην Ιεράπετρα, συνελήφθη στο Ηράκλειο και με ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (02.09.2019) σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, προχθές άγνωστος δράστης αφαίρεσε τσαντάκι μέσης το οποίο ανήκει σε 61χρονο ημεδαπό και περιείχε στο εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι ο 33χρονος διέπραξε την ανωτέρω κλοπή ο οποίος αναζητήθηκε και εντοπίστηκε από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και συνελήφθη.

Ακολούθησε έλεγχος στον 33χρονο στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολική ποσότητα ηρωίνης 15,7 γραμμαρίων, μία σύριγγα περιέχουσα διάλυμα ηρωίνης βάρους 30 ml  και  μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρεθεί και αποδόθηκε στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί