Οι πρώτες κινήσεις του νέου δημάρχου Μαλεβιζίου

Από τις κοινωνικές δομές, αλλά και τις δομές εξυπηρέτησης του δημότη επέλεξε να ξεκινήσει νωρίς το πρωί τις ενημερωτικές συναντήσεις του  με τις δημοτικές υπηρεσίες ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Είναι άλλωστε γνωστή η προτεραιότητα την οποία δίνει στο μετασχηματισμό του Δήμου Μαλεβιζίου σε ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, που θα προσφέρει αναβαθμισμένες και καινοτόμες υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Εκεί που ο σεβασμός οφείλει να αποδίδεται στην πράξη με άμεσες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Από εκεί ξεκινήσαμε. Στα Κέντρα Προστασίας Ηλικιωμένων και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Από σήμερα κιόλας το ΚΕΠ Γαζίου λειτουργεί και κατά τις απογευματινές ώρες. Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Μέλημά μας να ενδυναμώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη, απλοποιώντας διαδικασίες και σχεδιάζοντας καινοτόμες δράσεις που θα ενεργοποιηθούν άμεσα».

 Δουλεύουμε για να μετουσιώσουμε σε θεσμικές πολιτικές τη στήριξη των δημοτών, αλλά και την ενίσχυση της κοινωνικής φροντίδας. Με προτεραιότητα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και αυξημένη ευαισθησία στις υπηρεσίες κοινωνικής αλληλεγγύης. Εκεί όπου φιλοξενούνται οι δικοί μας άνθρωποι».

Σημειώνεται ότι το νέο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ Γαζίου έχει ως εξής: Δευτέρα ως Παρασκευή 8:00π.μ έως 8:00μμ και Σάββατο 8:00πμ έως 2:00μμ. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί