US Open: Η Σάκκαρη πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Μπάρτι

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 7-5, 6-3 από την Άσλεϊ Μπάρτι και ολοκλήρωσε έτσι την παρουσία της στο US Open στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Το US Open ολοκληρώθηκε και για την Μαρία Σάκκαρη. Η “Σακ” ηττήθηκε με 7-5, 6-3 από την Άσλεϊ Μπάρτι και ολοκλήρωσε έτσι την παρουσία της στο αμερικανικό Grand Slam στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε θέματα με το σερβίς της, είχε 38 αβίαστα λάθη για μόλις 12 winners και έτσι δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα παραπάνω.

Στα του αγώνα μεγάλη μάχη είχαμε στο πρώτο σετ. Η Μπάρτι έδειχνε να ψάχνει το γρήγορο break και το πέτυχε στο δεύτερο service game της Σάκκαρη και στη συνέχεια η Αυστραλή κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 3-1.

Αυτό δεν πτόησε την “Σακ” η οποία μείωσε τα αβίαστα λάθη της και άφησε την Μπάρτι να ψάχνει τρόπο να τελειώσει τα ράλι. Η επιλογή αυτή έφερε αβίαστα λάθη από τη μεριά του Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης και η Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το break και έπειτα να προηγηθεί με 5-4. Η απάντηση της Μπάρτι ήταν άμεση και με τρία διαδοχικά κερδισμένα games κατέκτησε το πρώτο σετ.

Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και στο δεύτερο σετ. Η Μπάρτι έκανε το break αυτήν τη φορά στο πέμπτο game σετ, για να προηγηθεί με 3-2 και έπειτα κρατώντας το σερβίς της έκανε το 4-2. Η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο στη συνέχεια και το ματς έκλεισε με νέο break από την Μπάρτι για να κλείσει ο αγώνας με 7-5, 6-3.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί