«Κανέναν νόμο δεν πρόκειται να αλλάξουμε» δεσμευόταν ο Μητσοτάκης μόλις πριν 24 μέρες

Στις 6 Αυγούστου ανέφερε στον Αλέξη Τσίπρα «Για το ζήτημα της ΕΥΠ δεν έχω να πω πολλά. Κανέναν νόμο δεν πρόκειται να αλλάξουμε, κύριε Τσίπρα» και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα

«Για το ζήτημα της ΕΥΠ δεν έχω να πω πολλά. Κανέναν νόμο δεν πρόκειται να αλλάξουμε, κύριε Τσίπρα». Τόσο απλά, τόσο κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός της χώρας δεσμευόταν στις 6 Αυγούστου στην Ολομέλεια της Βουλής. Και μετά από 24 μέρες αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα, καθώς κατέθεσε τροπολογία που άλλαξε τον νόμο του 2008 για τα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ.

Δείτε: Άλλαξαν τα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ για να «αντιστοιχηθούν» με εκείνα του Κοντολέοντα!

Υπενθυμίζεται ότι σε εκείνη τη συζήτηση ο Αλ. Τσίπρας είχε προβλέψει ότι η Ν.Δ. θα υποχρεωθεί να φέρει τροπολογία. Συγκεκριμένα είχε πει στον Κ. Μητσοτάκη ότι «μπορεί να τον αδικώ τον άνθρωπο, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει πτυχίο αναγνωρισμένο με βάση τον νόμο από το Ελληνικό Δημόσιο. Εξ όσων γνωρίζω, μουσικός δεν είναι. Έχει κάνει μάνατζμεντ δι’ αλληλογραφίας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Οφείλετε, λοιπόν, να τηρήσετε τον νόμο και οφείλετε να τον αντικαταστήσετε, εκτός αν και σ’ αυτό το ζήτημα έρθετε με τροπολογία για να αλλάξετε τον νόμο, για να τον κάνετε όπως σας βολεύει».

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί