Ρεσιτάλ κλασικής μουσικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Λέρου AIAL διοργανώνεται ρεσιτάλ κλασικής μουσικής υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαέστρου Serena Marotti.

Η Τουρνέ αποτελείται από επτά συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν σε επτά πόλεις της Ελλάδας (Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Πάτρα, Λέρος, Αλεξανδρούπολη και Καβάλα) από 1 έως 14 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του Δικτύου Ιταλο-Ελληνικής Πολιτιστικής Συνεργασίας.

Στο Ηράκλειο η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού & Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Επίτιμο Υποπροξενείο της Ιταλίας, ο Δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στο φθινοπωρινό πρόγραμμα της δράσης «Tempo Forte Ιταλία – Ελλάδα 2019», που προωθείτε από την Ιταλική Πρεσβεία Αθηνών σε συνεννόηση με θεσμικούς φορείς της Ελλάδας, Ιδρύματα, Μουσεία, Καλλιτέχνες, κορυφαίους εκπροσώπους του πολιτιστικού και ακαδημαϊκού κόσμου και φορείς που σχετίζονται με την Ιταλία, παρόντες στην Ελλάδα.

Η φετινή συναυλία παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα από γνωστές άριες που προέρχονται από το κλασικό ρεπερτόριο της Ιταλικής λυρικής σκηνής σε συνδυασμό με οργανικά κομμάτια.

Είσοδος Ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί