Κατρούγκαλος: Καλωσορίζουμε την επιστολή Βαρβιτσιώτη και περιμένουμε τις εξηγήσεις για τα περί μειοδοσίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλωσορίζει την επιστολή που έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προς τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας για την απαρέγκλιτη τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών και αναφέρει ότι θα ζητήσει την κατάθεση της επιστολής στη Βουλή, βάσει του άρθρου 133 του Κανονισμού.

Δείτε: Η «αμνησία» της ΝΔ: Επιστολή Βαρβιτσιώτη στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας με πλήρη στήριξη στη Συμφωνία των Πρεσπών

«Καλωσορίζουμε την επιστολή την οποία απέστειλε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών προς τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας για την απαρέγκλιτη τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών και για την στήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής της γειτονικής χώρας» αναφέρει ο τομέαρχης Εξωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξηγήσεις του κυρίου υπουργού προς όσους είχαν πιστέψει τα όσα δημαγωγικά υποστήριζε προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία περί μειοδοσίας σε σχέση με την συμφωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την κατάθεση της επιστολής στη Βουλή, βάσει του άρθρου 133 του Κανονισμού» καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί