Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ: Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του

“Για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει τη βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μεϊμαράκη”

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει τη βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μεϊμαράκη» απαντά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – απάντηση στη Ν.Δ. αναφέρει:

Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του, γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει τη βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μεϊμαράκη.

Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την κ. Μέρκελ, που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών.

Η Ν.Δ. με αφορμή τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας προτιμά να παραμένει κολλημένος “με τους λίγους” στην καρέκλα, παρά να εκτεθεί στην “κρίση των πολλών”. Τόσο εμπιστεύεται την κρίση τους» αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την άρνηση του κ. Τσίπρα να εκλέγεται από τη βάση. «Ζαλισμένος στον χορό των “έξι βημάτων”, δηλώνει ότι δεν χρειάζεται “καμία εκλογή από τη βάση”…» αναφέρει η ΝΔ, «σε αντίθεση με την απευθείας εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν 405.000 συμπολίτες μας και την καθιέρωση μέσα από το καταστατικό του κόμματός μας, θητείας για τον πρόεδρο. Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν τι είναι προοδευτικό και τι όχι».

Δείτε ακόμη: Τα έξι βήματα για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί