Άτυπος σύμβουλος του Κεφαλογιάννη που είναι κατηγορούμενος για διαφθορά στις διαδικασίες εξετάσεων για τα διπλώματα οδήγησης

Υπάρχει “τεράστιο ζήτημα με άτυπο σύμβουλο Κεφαλογιάννη που είναι κατηγορούμενος για διαφθορά στις διαδικασίες εξετάσεων για τα διπλώματα οδήγησης” επισήμανε στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ο Δημ. Τζανακόπουλος καθώς και όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν εκεί.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν το ζήτημα αυτό στην Επιτροπή της Βουλής τονίζοντας ότι: «Περιμένουμε απάντηση από τον υπουργό, αν το γεγονός ότι δεν γνωρίζει οφείλεται στην ανεπάρκειά του ή γνωρίζει αλλά κάνει ότι δεν γνωρίζει» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Η κυβέρνηση προσβάλλει το Κοινοβούλιο με το χρόνο υποβολής του νομοσχεδίου και είναι σε αντίθεση με όσα προεκλογικά είχε εξαγγείλει. Δεν πρόκειται για «αριστεία, αλλά για προχειρότητα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

“Απαράδεκτη η παρουσίαση από τον υπουργό ατύπου συμβούλου που εκπροσωπεί συγκεκριμένων συμφερόντων και υπάρχουν θέματα δικαστικής διερεύνησης” συμπλήρωσε ο κ. Φάμελλος

Υποκριτικό να μας εγκαλούν για διαφθορά ήταν η απάντηση του υπουργού κ. Κεφαλογιάννη κλείνοντας το θέμα.

Ωστόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθαν για να λάβουν την απάντηση από τον πρόεδρο της Επιτροπής που μεταξύ άλλων είπε: «Έγινε παρερμηνεία στην ιδιότητα του, άκουσα ότι είναι εδώ. Δεν θα επαναληφθεί είπε ο πρόεδρος. Δεν θέλω να ξέρω αν τον γνωρίζει. Δεν πήρε το λόγο. Δεν είχε καμία σχέση το πρόσωπο με την υπόθεσή μας».

Καλύπτεται «ύποπτες κινήσεις της κυβέρνησης» παρενέβη ο κ. Τζανακόπουλος για να λάβει εκ νέου την διαβεβαίωση, ότι «δεν θα επαναληφθεί».

Κατ. Μπρέγιαννη – Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί