Συγχαρητήρια του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για την μάχη των Πανελλαδικών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ μέσω της οποίας συγχαίρει τους μαθητές που ρίχτηκαν στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων:

Η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων ΠαΓΝΗ συγχαίρει όλους τους νέους και τις νέες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, που πέρασαν από τη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και τους εύχεται καλή δύναμη για τη νέα αρχή στη ζωή τους. Ευχόμαστε επίσης καλή δύναμη στους γονείς τους, που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα συνεχίσουν να πληρώνουν για το αυτονόητο δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν παιδεία. 

​Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια, φέρνει άλλη μια φορά στην επικαιρότητα την άμεση ανάγκη να δυναμώσει η πάλη των νέων για ζωή και σπουδές με δικαιώματα, να δυναμώσει η απαίτηση για άμεσα μέτρα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δωρεάν στέγαση, σίτιση και μετακίνηση, να ικανοποιηθούν άμεσα οι ανάγκες για εκπαιδευτικό προσωπικό στα πανεπιστήμια της χώρας μας.

​Γι’ αυτό, δίπλα στη χαρά για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο υπάρχει το άγχος και η αγωνία για το αν η οικογένεια θα μπορεί να στηρίξει το παιδί της. ​Γι’ αυτό και αυξάνονται τα αδιέξοδα των νέων, που δεν καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους και ζουν ένα εμπόριο ελπίδας με σοβαρό κόστος, για ένα χαρτί επαγγελματικής αποκατάστασης. 

​Η κατάκτηση της ζωής με σύγχρονα δικαιώματα για τους νέους και τις νέες βρίσκεται στον αγώνα για το μέλλον που μας αξίζει. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί