Συγχαρητήρια Θραψανιώτη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συγχαίρει μέσω ανακοίνωσής του ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Θραψανιώτης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς που κλείσατε με επιτυχία τον κύκλο μιας δύσκολης πολύχρονης προσπάθειας, για την εισαγωγή σας στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο. Συγχαρητήρια επίσης και στις οικογένειές σας και στους δασκάλους που σας στήριξαν. 

Στον νέο κύκλο που μπαίνετε τώρα, στους νέους στόχους που βάζετε, προσωπικούς και επιστημονικούς, στηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις,  ως ακαδημαϊκοί πολίτες πια, το δημόσιο αγαθό της παιδείας. Αυτή την σπουδαία κατάκτηση της κοινωνίας μας, που σήμερα εσείς μπορείτε να αξιοποιήσετε. 

Θέλω ακόμα να ευχηθώ, καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους και  δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους αυτή τη φορά. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, όσο και αν κάποιοι θα προσπαθήσουν να τις μειώσουν ή να σας απογοητεύσουν. 

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος παιδιά. Αυτή ήταν μόνο μια μάχη. Οι στιγμές που μας δυσκολεύουν στη ζωή, μας προχωράνε μπροστά, είτε γιατί μας οδηγούν σε κάτι άλλο, είτε γιατί μας κάνουν πιο μαχητικούς. Κυνηγήστε τα όνειρα σας με πείσμα και αισιοδοξία! 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί