Η αποκάλυψη μιας ακόμα προεκλογικής απάτης Μητσοτάκη… (βίντεο)

Ξεχάστηκαν οι προεκλογικές εξαγγελίες για το πώς θα πείσουν τους εταίρους για τη μείωση των πλεονασμάτων και όπως έκανε απολύτως σαφές χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, πάμε για 2021 και …βλέπουμε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας μίλησε για την προσπάθεια να “κερδίσουμε αξιοπιστία” και ότι δήλωσε ρητά ότι από το 2021 και μετά θα τεθεί θέμα μείωσης των πλεονασμάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα σε σχετική ανακοίνωσή του κάνει λόγο για απάτη του κ. Μητσοτάκη που επιβεβαιώθηκε. 

Διαβάστε ακριβώς την ερώτηση και την απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου:

Γ. ΧΡHΣΤΑΚΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο, και θυμίζοντας ότι είναι –αν δεν κάνω λάθος- ο τέταρτος Πρωθυπουργός της Ελλάδας που βλέπει η κυρία Μέρκελ από την εποχή που επιβλήθηκαν τα μνημόνια, ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι κατάλληλο το περιβάλλον -μιας και έχει συζητηθεί και λέχθηκε από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη προεκλογικά- για το θέμα της μείωσης του στόχου των πρωτογενών πλεονασμάτων. Αν, δηλαδή, μπορεί να είναι σε αυτή την ατζέντα και το συγκεκριμένο θέμα. Ευχαριστώ.

ΣΤ. ΠΕΤΣΑΣ: Η μείωση του στόχου των πρωτογενών πλεονασμάτων βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής μας, εδώ και πολλά χρόνια. Το έχει θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη από το 2016. Έχουμε πει κατ’ επανάληψη, και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε συνεντεύξεις του, στη ΔΕΘ – σας παραπέμπω στην περυσινή- σε ξένα Μέσα Ενημέρωσης, και τον Ιανουάριο και τον Μάιο, ότι έχουμε ένα σχέδιο. Το μεταρρυθμιστικό σχέδιο είναι αυτό που προτάσσουμε για να κερδίσουμε αξιοπιστία. Και κερδίζοντας αξιοπιστία από τους εταίρους μας, θα θέσουμε τον στόχο μείωσης πρωτογενών πλεονασμάτων από το 2021 και μετά. Αυτή η συζήτηση, όμως, έχει ήδη ξεκινήσει, όπως ξέρετε, και με την επιστολή που έχει στείλει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας, στο πλαίσιο της ενισχυμένης εποπτείας.

Δείτε το απόσπασμα πηγαίνοντας στο 12ο λεπτό (12:22)

Μάλιστα τις Μητσοτακικές παλλινωδίες σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας

Κώστας Μπάρκας – Kostas Barkas@kostasbarkas

Κατέρρευσε κ αυτός ο μύθος του @kmitsotakis! Στις καλένδες η μείωση των πλεονασμάτων. Το παρακάτω είναι απόσπασμα από τον @SteliosPetsas. «Προτάσσουμε το μεταρρυθμιστικό σχέδιο για να κερδίσουμε αξιοπιστία.Θα θέσουμε τον στόχο μείωσης πρωτογενών πλεονασμάτων από το 2021 και μετά»4311:48 μ.μ. – 27 Αυγ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter34 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η αποκάλυψη μιας ακόμα προεκλογικής απάτης Μητσοτάκη… (βίντεο)”

  1. CitizenMitsos

    Μπράβο η ΝΔ! Όλα αυτοί τα κάνανε! Ο Κυριάκος κάνει κανό στις διακοπές και τα επιτόκια των εντόκων γραμματίων πέφτουν. Έφτιαξε και το περιβάλλον για να καταργηθούν τα capital controls από το Μαράθι, με τα αρβυλάκια στο χέρι. Οι ιθαγενείς θα σας ξαναψηφίσουν!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί