Συγχαρητήρια από τον Περιφερειάρχη Κρήτης στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Συγχαρητήρια Στ. Αρναουτάκη στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση:

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους χιλιάδες νέους και τις νέες της Κρήτης που συμμετείχαν στις φετινές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης συγχαίρει ιδιαίτερα εκείνους που πέτυχαν τους στόχους τους, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, ενώ προτρέπει όλους όσοι δεν τα κατάφεραν, να συνεχίσουν την προσπάθεια για μελλοντική επιτυχία.
«Χιλιάδες μαθητές από σήμερα ξεκινούν μια νέα δημιουργική πορεία στη ζωή τους. Η εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση σηματοδοτεί την επιβράβευση μιας πολύχρονης προσπάθειας. Ως Περιφέρεια Κρήτης συγχαίρουμε όλους τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τους καθηγητές τους για την προσφορά τους και βέβαια τις οικογένειές τους για την στήριξη που τους παρείχαν», αναφέρει χαρακτηριστικά στην δήλωσή του ο κ Αρναουτάκης, προσθέτοντας: «Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους μαθητές που συμμετείχαν και δεν κατάφεραν στην πρώτη τους προσπάθεια να εκπληρώσουν το στόχο τους. Τους εύχομαι να συνεχίσουν με θάρρος την προσπάθεια και να έχουν επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί