Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Θεσμική η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με Β. Θάνου

«Πίσω από την προσπάθεια πηγών της ΝΔ να παρουσιάσουν την κα Θάνου ως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν μπορεί να κρύψει πως ψήφισε μόνη της τις προτάσεις της για την επιτροπή ανταγωνισμού»

Δείτε: Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τη Β. Θάνου

Ειδικότερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν, σχολιάζοντας κύκλους της ΝΔ που επέκρινα την συνάντηση Τσίπρα- Θάνου: 

«Η κα Θάνου είχε θεσμική συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχε αποστείλει η ίδια προς όλα τα κόμματα. Αντίστοιχες συναντήσεις είχε και με επικεφαλής άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων. Πίσω από την προσπάθεια πηγών της ΝΔ να παρουσιάσουν την κα Θάνου ως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν μπορεί να κρύψει πως ψήφισε μόνη της τις προτάσεις της για την επιτροπή ανταγωνισμού, καθώς κανένα άλλο κόμμα δεν τις στήριξε. Από τη δήθεν αποκομματικοποίηση με λίγα λόγια φθάσαμε στους κομματικούς εγκάθετους.

Όπως επίσης η ΝΔ δεν μπορεί ούτε να κρύψει ούτε να παραγράψει το γεγονόςότι η κα Θάνου είχε τύχει ευρύτερης διακομματικής στήριξης όταν είχε προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιτροπή ανταγωνισμού.»

Τι ανέφεραν οι κύκλοι της ΝΔ

“Οι μάσκες έπεσαν. Η κ. Θάνου επέστρεψε απόψε στο σπίτι της”, σχολίαζαν κύκλοι της ΝΔ με αφορμή την επίσκεψη της Βασιλικής Θάνου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί