Νέα στοιχεία στην υπόθεση Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας απειλών

Πλέον έχουμε και ταυτοποίηση του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω facebook στην αδερφή της Λίνας και την ξαδέρφη της ζητώντας τους να μην ασχολούνται με την υπόθεση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ όπου διέμενε. Η οικογένειά της υποστήριζε ότι η κοπέλα ήταν θύμα εκβιασμού.

Τότε φως στα αίτια του θανάτου είχε κληθεί να ρίξει μία φίλη της κοπέλας. Δούλευαν μαζί, ήταν από τους ανθρώπους που την είχαν δει τις τελευταίες ώρες πριν από τη μοιραία νύχτα. Είχαν πολύ καλές σχέσεις και στην αρχική της κατάθεση είχε δηλώσει πως γνώριζε ότι η άτυχη φοιτήτρια δεχόταν εκβιασμούς για ροζ βίντεο αλλά και για φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές.

 Κατά προσωπική της δήλωση είχε εγκαταλείψει τη δουλειά της διότι, όπως έλεγε, φοβόταν και η ίδια για τη ζωή της για τις αποκαλύψεις που έκανε για την υπόθεση.

Πλέον, η αστυνομία έφθασε και πάλι στα ίχνη της και θέλησε να πάρει συμπληρωματική κατάθεση. Όμως εκείνη πλέον ζει στο Λονδίνο και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθεί από τις βρετανικές Αρχές να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση. Τα νέα στοιχεία θα σταλούν στην Ελλάδα και θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1, έχουμε και ταυτοποίηση του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω facebook στην αδερφή της Λίνας και την ξαδέρφη της ζητώντας τους να μην ασχολούνται με την υπόθεση διότι, όπως τους έγραφε τότε ο αποστολέας, θα έχουν το ίδιο τραγικό τέλος με την 22χρονη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης κοπέλας είχε δηλώσει: “Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί, τα παιδιά μου… Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι, καταλαβαίνεις. Ακόμα και εγώ η ίδια. Με φόβισαν και εμένα και περισσότερο τα παιδιά”.

Μερικά από τα μηνύματα ήταν τα εξής: “Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα, θες να χάσετε και άλλα μέλη;”, “Μην είστε απόλυτοι ότι είναι αθώα, δεν ξέρετε τι μπορεί να έκανε. Σταματήστε το. Θα σας βρει μεγάλο κακό λέμε” αναφέρουν κάποια από αυτά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας είχε απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και είχε κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά από την οικογένεια της άτυχης κοπέλας, με την υπόθεση να απασχολεί εκ νέου τώρα τις αρχές με τα νεότερα στοιχεία που εξετάζονται.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1 ΕΔΩ


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί