Συγχαρητήρια του ΚΚΕ σε Λιβανό και Παπαστάμο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, μέσω της οποίας συγχαίρει τους Χανιώτες αθλητές, Κωνσταντίνο Λιβανό, δυο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στην ποδηλασία και τον Απόστολο Παπαστάμο παγκόσμιο πρωταθλητή στην Κολύμβηση για την επιτυχία τους.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ συγχαίρει τους Χανιώτες αθλητές, Κωνσταντίνο Λιβανό, δυο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στην ποδηλασία και τον Απόστολο Παπαστάμο παγκόσμιο πρωταθλητή στην Κολύμβηση, μέλη των ομάδων «Τάλως» και Ναυτικός Όμιλος Χανίων αντίστοιχα. Συγχαρητήρια επίσης στους προπονητές τους, Μαρεντάκη Παναγιώτη και Τζιλιβάκη Κωνσταντίνο για την ολόπλευρη στήριξη που δίνουν στους νεαρούς πρωταθλητές, αλλά και στις οικογένειές τους και στις ομάδες τους.

Η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη γιατί οι εγκαταστάσεις στο νομό μας είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Για παράδειγμα στην ποδηλασία οι προπονητές και οι αθλητές προπονούνται καθημερινά στο λιοπύρι και στη βροχή διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα. Έχουμε την πρωτοτυπία να έχουμε παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας πίστας χωρίς να υπάρχει πίστα!!! Και την ίδια στιγμή να παραμένει γιαπί το ποδηλατοδρόμιο στα Καθιανά από το 2003. Αντίστοιχα και με το μοναδικό κλειστό κολυμβητήριο στο Πολυτεχνείο που δεν έχει παραδοθεί και καταρρέει από το 2003, αλλά και με το ανοιχτό κολυμβητήριο να έχει σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας.

Καλούμε τους αθλητές να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα και να πετύχουν περισσότερες διακρίσεις, ο αθλητισμός είναι “στίβος” σφυρηλάτησης υγιών χαρακτήρων που προφυλάσσει από πολλές κακοτοπιές.

Καλούμε γονείς και αθλητές να διεκδικήσουν σύγχρονες δημόσιες – δωρεάν αθλητικές εγκαταστάσεις στο νομό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί