Συγχαρητήρια Στ. Αρναουτάκη για το χρυσό στον Απ. Παπαστάμο

“Η σπουδαία διάκριση του αθλητή των Χανίων τιμά και προβάλλει την Κρήτη και όλη την Ελλάδα στο εξωτερικό”

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Απόστολο Παπαστάμο,στο σπουδαίο αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Βουδαπέστη,εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης στην δήλωση του αναφέρει, ότι, η σπουδαία νίκη-διάκριση του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τιμά και προβάλλει, την Κρήτη,τους Κρητικούς και γενικότερα όλους τους Έλληνες. Συγκεκριμενα στην δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης,αναφέρει:

“Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, από τον Απόστολο Παπαστάμο αποτελεί μια σπουδαία εξέλιξη για όλους τους Κρητικούς. 


Ένας σπουδαίος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε παγκόσμιο επίπεδο αναβαθμίζει συνολικά την Ελλάδα και ιδιαίτερα  την Κρήτη στον παγκόσμιο χάρτη του αθλητισμού.
Θερμά συγχαρητήρια στον Απόστολο Παπαστάμο αλλά και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του σε αυτή τη σπουδαία πορεία.


Ως Περιφέρεια Κρήτης του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δρόμο της κορυφής που άξια του ανήκει.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί