Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για τις μπαλωθιές στο γάμο – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Δύο άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία για τις μπαλωθιές σε γλέντι γάμου στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου.

Δείτε: Ηράκλειο: Στο κρατητήριο συγγενείς των νεόνυμφων για τις μπαλωθιές στο γλέντι του γάμου

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (24.08.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου,  δύο ημεδαποί ηλικίας 58 και 48 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. 

Ειδικότερα, προχθές (23.08.2019) το απόγευμα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των δύο ημεδαπών σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στις εν λόγω οικίες και συνελήφθησαν ο 58χρονος και ο 48χρονος ως διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που διαπιστώνεται η ρίψη άσκοπων πυροβολισμών θα εφαρμόζεται με αυστηρότητα η Νομοθεσία και στους διοργανωτές των εκδηλώσεων. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί