Η Ελλάδα της βαθιάς διαπλοκής: Τακτοποιούν όλο το δημοσιογραφικό παρακράτος

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα της βαθιάς διαπλοκής. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ελέγχει μόνο σχεδόν το σύνολο των μέσων ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας και την κρατική ΕΡΤ ως “φέουδό” της με τον ορισμό του επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ στη θέση του προέδρου του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, αλλά όσοι δημοσιογράφοι “περισσεύουν” ορίζονται σύμβουλοι του πρωθυπουργού ή των υπουργών!

Ακόμα και η Μαρία Χούκλη τοποθετήθηκε σε τέτοια θέση, ενώ συζητείται η τοποθέτησή της και στην ΕΡΤ! Δηλαδή, θα είναι σύμβουλος της κυβέρνησης και παράλληλα θα κάνει εκπομπή στην κρατική τηλεόραση!

Αυτή είναι “δεοντολογία”…

Αλλά δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη ή όσοι άλλοι δημοσιογράφοι είναι ήδη με έμμισθους ρόλους γύρω από την κυβέρνηση. Ακόμα και ο γνωστός… μαδουρολόγος, Ιάσων Πιπίνης, ανέλαβε ρόλο στο επιτελείο του Μητσοτάκη! Θα τον θυμάστε ίσως από τις “αναλύσεις” του στον ΣΚΑΪ υπέρ του αρχηγού της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, τον οποίο ονομάζει καθημερινά στο twitter “μεταβατικό πρόεδρο”. Θα τον θυμάστε κι από την… “αποκάλυψη” ότι στη Βενεζουέλα οι γιατροί χρησιμοποιούν… γκαζόζες για να αντιμετωπίσουν την υπογλυκαιμία!

Τα γραμμάτια τούς ξεπληρώνει ο Μητσοτάκης. Και επιβάλλει μια ιδιότυπη μιντιατική δικτατορία στην Ελλάδα, μετά το καθεστώς του κυβερνητικού αυταρχισμού που με κάθε τρόπο στήνει…

Candiot

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί