Η κυνική δήλωση του Άδ. Γεωργιάδη: Αλλάζουμε την κ. Θάνου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Την ομολογία ότι πράγματι η ΝΔ απομάκρυνε την κ. Βασιλική Θάνου από την προεδρία της Επιτροπής Ανταγωνισμού για μικροπολιτικούς λόγους, έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε κυνικά στον ΑΝΤ1 ότι «αλλάζουμε την κ. Θάνου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ» και σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση θα έκανε το ίδιο ακόμη κι αν η κ. Θάνου στήριζε τη γαλάζια παράταξη. «Όπως δεν μπορώ να βάλω έναν νεοδημοκράτη,  έτσι δεν μπορεί να βάλει ο Τσίπρας κι έναν συριζαίο» υποστήριξε.

Όταν δε η κουβέντα στράφηκε στην τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Ζούλα, πρώην διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, στο τιμόνι της ΕΡΤ, απάντησε: «εγώ μίλησα για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, όχι για την ΕΡΤ». «Για την Επιτροπή υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία, για την ΕΡΤ δεν υπάρχει» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ωστόσο την Δευτέρα στο ίδιο κανάλι η Βασιλική Θάνου είχε ξεκάθαρα δηλώσει ότι: «Ουδέποτε υπήρξα κομματικό πρόσωπο, ούτε ανήκα σε οποιοδήποτε κόμμα» ενώ ομολόγησε ότι ο πρώτος που έσπευσε να την συναντήσει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται, πως σήμερα ανακοινώθηκε πως ο Ιωάννης Λιανός, καθηγητής Δικαίου Ανταγωνισμού και Δημοσίας Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, είναι η πρόταση της κυβέρνησης για την θέση του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη θέση της Βασιλικής Θάνου. 

Οι εσπευσμένες προτάσεις αντικαταστατών στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοινώθηκαν  ενώ την επόμενη Παρασκευή αναμένεται να εξεταστούν από το ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα μετά την αίτηση προσωρινής διαταγής της Βασιλικής Θάνου, με την οποία ζητούσε να μην εφαρμοστεί η διαπιστωτική πράξη με την οποία εξέπεσε τους αξιώματός της από την προεδρία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί