Δημόσιο «ξεκατίνιασμα» Μιχαλολιάκου – Γερμενή

Μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο προφανές ότι η Χρυσή Αυγή οδεύει ολοταχώς προς τη διάλυση, μετά και την αποτυχία της να μπει στη Βουλή. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό από την εγκατάλειψη του «καραβιού» από πολλά «θαρραλέα» στελέχη της και τα αλλεπάλληλα μαχαιρώματα όσων πρωτοκλασάτων έχουν παραμείνει.

Σειρά τώρα παίρνει και το δημόσιο «ξεκατίνιασμα», με επίκεντρο την πολυπόθητη ηγεσία. Τα μαχαίρια αυτή τη φορά βγήκαν μεταξύ του αρχηγού του φασιστικού μορφώματος, Νίκου Μιχαλολιάκου και του στελέχους και πρώην βουλευτή, Γιώργου Γερμενή, ή αλλιώς «Καιάδα».

Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κυριακάτικη Δημοκρατία, όπου έλεγε, μεταξύ άλλων, πως και ο Συνασπισμός είχε βρεθεί εκτός Βουλής αλλά αργότερα κυβέρνησε.

Ο Καιάδας, στη συνέχεια, ήρθε να σχολιάσει την παραπάνω φράση του αρχηγού του, με ξεκάθαρες αιχμές κατά της ηγεσίας: «Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας».

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στον χρυσαυγίτικο χώρο, με τα παρακάτω tweet:

Παίρνοντας τη σκυτάλη, ο Μιχαλολιάκος ήρθε να αφιερώσει… Γκαίτε στον Καιάδα και να κάνει λόγο για αχαριστία:

Κουτί Πανδώρας

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί