Ξεκινούν οι εργασίες του έργου σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου Συκολόγου με την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων βιολογικού καθαρισμού

Ξεκινούν  οι εργασίες που αφορούν το έργο «Σύνδεση αποχετευτικού δικτύου Κοινότητας Συκολόγου με την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων βιολογικού καθαρισμού »,  την σύμβαση για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη,  και της διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρίας Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο αφορά στην σύνδεση, του υπολοίπου τμήματος του αποχετευτικού δικτύου του Συκολόγου,  με το υπάρχων δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού. 

Συγκεκριμένα θα συνδεθούν με πέντε σημεία  του αποχετευτικού δικτύου, ενώ θα κατασκευαστούν 32,50 μέτρα  αγωγού αποχέτευσης PVC Φ160/ και 51,00 μέτρα αγωγού αποχέτευσης PVC Φ200/ , έντεκα νέες παροχές αποχέτευσης, πέντε νέα  φρεάτια ακαθάρτων με τα καλύμματα τους από ελατό χυτοσίδηρο.  

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 30.000,00 € και  χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα του Δήμου.

 Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Μετά την ολοκλήρωση και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στην κοινότητα Συκολόγου επιλύεται και το πρόβλημα της  σύνδεσης του υπόλοιπου τμήματος του αποχετευτικού δικτύου με την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα του Δήμου και είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα έργων  για το 2019. Συνεχίζουμε τις καθημερινές παρεμβάσεις σε κάθε οικισμό που αντιμετωπίζουν σημαντικά θέματα καθημερινότητας. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί