Στη Σαμοθράκη πνίγηκε το κράτος της ΝΔ, αλλά ο Κρητικός υπουργός χωρίς αιδώ “ταΐζει” fake news… (εικόνα)

Στη Σαμοθράκη εδώ και μέρες ευτελίζεται η Ελλάδα, ο τουρισμός, το ίδιο το κράτος και η κυβέρνηση, που βρίσκονται σε διακοπές. Οι εικόνες, με τους εκατοντάδες τουρίστες να βρίσκονται στρωματσάδα στο λιμάνι ή να προσπαθούν με μπουν σε ένα καράβι, κάνουν το γύρο του κόσμου και μαζί τα σχόλια για τον ελληνικό τουρισμό δίνουν και παίρνουν.

Δείτε: Στο 80-90% οι ακυρώσεις στη Σαμοθράκη – Απούσα η κυβέρνηση

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ζουν στον κόσμο τους, ταΐζοντας όλους εμάς τους υπόλοιπους (με τη βοήθεια και των γνωστών μέσων) με fake news… Για τον Λασιθιώτη βουλευτή της ΝΔ, υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, το… πρόβλημα έχει λυθεί από τις 9 Αυγούστου! Ναι, δεν είναι πλάκα! Στην επίσημη σελίδα του υπουργείου Ναυτιλίας – Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, ο κ. Πλακιωτάκης εμφανίζεται να έχει… παρέμβει άμεσα και να έχει δώσει λύση από τις… 9 Αυγούστου!

“Με άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης”, μας “πληροφορεί” το πρωτοσέλιδο που ακόμα είναι αναρτημένο στην επίσημη σελίδα του υπουργείου! Έτσι, με τόση αλαζονεία και χωρίς αιδώ… Προφανώς ο Κρητικός υπουργός δεν πήρε χαμπάρι τί γίνεται τόσες μέρες γιατί βρίσκεται σε διακοπές… Ή δε θέλει να πάρουμε χαμπάρι εμείς όλοι οι υπόλοιποι…

Διαβάζουμε στο κείμενο που αναρτήθηκε (και παραμένει πρωτοσέλιδο) την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 4:15 το απόγευμα:

Με άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης       Με άμεσες πρωτοβουλίες του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη, δόθηκε λύση στο μείζον πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης με την δρομολόγηση του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίο AZORES EXPRESS.  Ήδη το εν λόγω πλοίο ταξιδεύει προς την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στα δρομολόγια.     

  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την διαπίστωση της ελλιπούς κάλυψης των συγκοινωνιακών αναγκών της εν λόγω ακτοπλοϊκής σύνδεσης, ενώ ο κ. Πλακιωτάκης έδωσε εντολή να εξευρεθεί άμεσα λύση, παρακολουθώντας από την πρώτη στιγμή στενά το όλο θέμα.Το AZORES EXPRESS είναι χωρητικότητας 3.163 κόρων, αναπτύσσει ταχύτητα 19 ναυτικών μιλίων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 655 επιβάτες και 260 ιδιωτικής χρήσης οχήματα”.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στη Σαμοθράκη πνίγηκε το κράτος της ΝΔ, αλλά ο Κρητικός υπουργός χωρίς αιδώ “ταΐζει” fake news… (εικόνα)”

  1. Anti-logos

    Ειλικρινά τώρα, περιμένετε κάτι άλλο? Τι ακριβώς σας είναι άγνωστο από πρόσωπα και πολιτικές χρόνια δοκιμασμένες? Αλήθεια υπάρχουν ακόμα ενήλικες που πιστεύουν στον “άγιο Βασίλη”? Στα μαγικά ραβδάκια?

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί