Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Εύβοια. Η πυρκαγιά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Αγριλίτσα του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα με 12 πυροσβέστες.

Σύμφωνα δε με νεότερη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν και συνολικά έχουν κινητοποιηθεί: 80 πυροσβέστες, 39 οχήματα, 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 41 πυροσβέστες, 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες ΜΕΤΠΕ, 4 Α/Φ και 2 ερπυστριοφόρα. Συνδράμουν δε 8 μηχανήματα έργου και 10 υδροφόρες ΟΤΑ.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη άλλες δυο πυρκαγιές στη Θήβα και στα Ιωάννινα. Στην περιοχή Πρόδρομος του δήμου της Θήβας καίγεται δασική έκταση. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 Α/Φ και 2 Ε/Π.

Στην περιοχή Κακόλακκος Πωγωνίου Ιωαννίνων φωτιά είναι σε εξέλιξη σε χαμηλή βλάστηση. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 10 πυροσβέστες.

Πηγή: ΑΠΕ_ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί