Δρόμος στη Σταλίδα κοντεύει να κλείσει από τα μπάζα (Φωτο)

Για αδιαφορία τόσο των επιχειρηματιών της Σταλίδας, όσο και της δημοτικής αρχής Χερσονήσου, καταγγέλλει με επιστολή της στο Candiadoc, αναγνώστρια της σελίδας.

Όπως μας αναφέρει, αγροτικός δρόμος της περιοχής, έχει γεμίσει με μπάζα που άφησαν επιχειρηματίες της περιοχής μετά από ανακαινίσεις, σε σημείο που να κοντεύει να κλείσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν η ίδια δημοσιοποίησε το γεγονός, ο Δήμος έστειλε μία μπουλντόζα, συγκεντρώνοντάς τα και… αφήνοντάς τα εκεί.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή της αναγνώστριάς μας:

Αγροτικός δρόμος στη νότια πλευρά της Σταλιδας!

Στο βάθος του ξενοδοχείου “ηλιοτρόπιο”. Δρόμος που πριν λίγο καιρό έκαναν βόλτα τουρίστες, ανακαλύπτοντας ομορφιές της περιοχής! Μπάζα από ανακαινίσεις καταστημάτων, καταλυμάτων νοικοκυρηδων “επιχειρηματιών” που δραστηριοποιούνται στις γύρω περιοχές! Ο δρόμος κοντεύει να κλείσει… το θέαμα αποκρουστικό … και δείγμα του επίπεδου των επιχειρηματιών του τουρισμού της περιοχής!!!! Και ο Δήμος πάρα τις επαλειμμένες οχλήσεις κατοίκων …κωφεύει και αδιαφορεί!

Για ποιο τουρισμό μιλάμε;;;;;; Αυτά πριν δυο εβδομάδες!!!!! μετα την δημοσιοποιηση των παραπάνω… ο Δημος εστειλε μια μπολντόζα και προχωρησε σε μεγαλα εργα…. έκανε ενα βουνό τα μπάζα… τα μαζεψε…. και τελος!!! ΜΕΓΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ!!!!!!!!!!

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί